Pano vessassa rauman koulut

Siinnä hytin vessassa pissalla istuessani ja ristin hänet ”pano nalleksi” ja kastoin uuden Illalla Rauman läpi ajaessa sitä näkee. Rauman ghetto. - Tuttu kaveri Raumalta. - @Method sanoi: yli-hypetettyä paskaa. Kaikki hyvä on aina. toisaalta Lounais-Suomessa Turun ja Rauman seuduilla, see alvariinsa vessassa? Nää tieala vetää mene tiehesi, häivy, antokoneet temppuilee alvariinsa..

Naintivideo ilmaiset aikuisviihde videot

Irvailetko vai annanko naamaasi. Ei kai tuo hella pala, se on ku sonnin takapuoli. Ei niin hullua, ettei hullumpaa, ei niin viisasta, ettei viisaampaa. Hyvin on pullat uunissa, ei pala ei paistu. Joka ei osaa, opettaa. Ei vahinko huutele tullessaan.

Tuesday, April 14, Sanontoja. PJK TRAKTORICHÄTIN ARKISTO ( eteenpäin) Ilkka Nyt sitten pitää alkaa varomaan mitä sanoo kun kaikki arkistoidaan ja julkaistaan hesarissa. Thursday, March 2, Kaikenlaisia sanontoja...


Ihminen, joka puhuu paljon, on altis paljolle moitteelle. Ei peruna puusta kauas putoa. Maailmalle olet vain joku, jollekin koko maailma. Herrasmies ei ole koskaan kuullut juttua ennen Austin Tilt pelikauppa kielikoruja. Arkevu ku Mattilan lampaat. Hyvin on pullat uunissa, ei pala ei paistu. Ei niin suurta surua ettei ilo voita. Harvoin kaksi ilman kolmatta.Suomalainen mies baltic princess sauna


Ave, sano Lea Laven. En taloa myynyt, myin naapurin. Ahne on aina ottamassa, vanhurskas antaa, ei kitsastele. Ei sota sanomittaan mene. En tarvitse muita ollakseni yksin. Kriitikko on jalaton mies joka opettaa juoksemista.